Over de trainer

Word jij ook een Expert in Engagement?

Je staat op het punt om de eerste stap te zetten om de best mogelijke manager te worden. Ons online programma gaat je hier zeker bij helpen. In ons 6 weken durende programma behandelen we iedere week een nieuwe module. Na ons programma ben je zelfverzekerder als manager en weet je wat jouw ideale leiderschapsstijl is. Je weet hoe je de motivatie en betrokkenheid van je medewerkers vergroot, waardoor je met je team grootse resultaten zult behalen. Je wordt de meest effectieve en succesvolle leider die je kunt zijn!

Opleidingsaanbod

Wie je college geeft

Monique Jeijsman

Monique is Expert in Motivatie en Loopbaanontwikkeling. Zij helpt mensen die vastlopen in hun carrière met de hulp van drijfveren en hoe zij de beste keuzes maken. Ze hielp al veel medewerkers om hun droombaan te vinden/creëren, waar zij echt waarde toevoegen.

Chantal van Kuyen

Chantal is Expert in Employer Branding met haar bureau. Employer Brander doet veel onderzoek naar ervaringen van medewerkers op de werkvloer en snapt wat talent drijft en aanspreekt. Employer Brander maakte al veel organisaties tot magneten voor talent.